Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Pečený bažant

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pečený bažant ingredience:

1 bažant, 50g uzené slaniny, 1 cibule, sůl, 5 kuliček celého pepře, 100g másla, 1 lžíce hladké mouky, voda na podlití

Pečený bažant postup:

Omytého bažanta potřeme uvnitř i na povrchu solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Vložíme jej na rozpuštěné máslo, přidáme pepř, mírně podlijeme a v troubě zvolna pečeme do měkka. Po upečení vyjmeme ze šťávy kuličky pepře, zaprášíme moukou a vrátíme zpět bažanta.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Pečený bažant"

Stav hlasování: 2.6/5 (136 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pečený bažant ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zvěřina

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci