Bažant na jablkách
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Bárča
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 656×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bažant na jablkách ingredience:
1 bažant
na hranolky nakrájená anglická slanina
2 větší jablka
1smetana
sůl, pepř
máslo
Bažant na jablkách postup:
Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na másle, lehce podlijeme vodou, plamen ztlumíme a dusíme do měkka. Ve 3/4 dušení k bažantu přidáme na plátky nakrájená a oloupaná jablka. Měkkého bažanta vyjmeme, jablka rozmělníme vidličkou, přilijeme smetanu a jen krátce prohřejeme. Na talíři bažanta přeléváme omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bažant na jablkách"
Zkuste také
Reklama