Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Bažant na jablkách

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Bárča

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Bažant na jablkách ingredience:

1 bažant
na hranolky nakrájená anglická slanina
2 větší jablka
1smetana
sůl, pepř
máslo




Bažant na jablkách postup:

Bažanta prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na másle, lehce podlijeme vodou, plamen ztlumíme a dusíme do měkka. Ve 3/4 dušení k bažantu přidáme na plátky nakrájená a oloupaná jablka. Měkkého bažanta vyjmeme, jablka rozmělníme vidličkou, přilijeme smetanu a jen krátce prohřejeme. Na talíři bažanta přeléváme omáčkou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Bažant na jablkách"

Stav hlasování: 2.5/5 (241 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Bažant na jablkách ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zvěřina

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci