Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Zapečený pilaf s lososem

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Otta

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Zapečený pilaf s lososem ingredience:

200 g pilafu Menu Gold
30 g slunečnicového oleje
400 ml vody
200 ml smetany
4 ks filetů lososa
80 g sýru eidam
30 g hladké mouky
30 g cibule
Čerstvé bylinky na dochucení
sůl, rybí koření

Zapečený pilaf s lososem postup:

Do hrnce s vodou přidáme olej, sůl, smetanu a vsypeme pilaf. Vaříme 10 minut, poté necháme dojít pod pokličkou. Do vychladlé směsi přidáme nastrouhaný sýr, promícháme a poklademe na plech. Na směs položíme rybí filety, okořeníme rybím kořením a dáme zapéct. Pečeme, dokud nejsou filety hotové. Do hotové směsi přimícháme nasekané čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, petržel, pažitka, bazalka, oregáno,...) dle chuti a promícháme. Podáváme ozdobené dle libosti.



TIP – Pilaf
Kdo říká, že zdravé jídlo musí být zdlouhavé s kupou nejrůznějších surovin? Vyzkoušejte Pilaf Menu Gold, předpřipravenou sušenou směs bulguru, zeleniny a červené čočky. Večeři budete mít hotovou za 15 minut i s jistotou, že jste pro sebe i své nejbližší připravili zdravé a plnohodnotné jídlo.
Cena: 37,90 Kč
Více info na www.menugold.cz

Fotografie

Ohodnoťte recept "Zapečený pilaf s lososem"

Stav hlasování: 2.1/5 (191 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Zapečený pilaf s lososem ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci