Zapečený pilaf s lososem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Otta
před čtyřmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 400×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený pilaf s lososem ingredience:
200 g pilafu Menu Gold
30 g slunečnicového oleje
400 ml vody
200 ml smetany
4 ks filetů lososa
80 g sýru eidam
30 g hladké mouky
30 g cibule
Čerstvé bylinky na dochucení
sůl, rybí koření
Zapečený pilaf s lososem postup:
Do hrnce s vodou přidáme olej, sůl, smetanu a vsypeme pilaf. Vaříme 10 minut, poté necháme dojít pod pokličkou. Do vychladlé směsi přidáme nastrouhaný sýr, promícháme a poklademe na plech. Na směs položíme rybí filety, okořeníme rybím kořením a dáme zapéct. Pečeme, dokud nejsou filety hotové. Do hotové směsi přimícháme nasekané čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, petržel, pažitka, bazalka, oregáno,...) dle chuti a promícháme. Podáváme ozdobené dle libosti.TIP – Pilaf
Kdo říká, že zdravé jídlo musí být zdlouhavé s kupou nejrůznějších surovin? Vyzkoušejte Pilaf Menu Gold, předpřipravenou sušenou směs bulguru, zeleniny a červené čočky. Večeři budete mít hotovou za 15 minut i s jistotou, že jste pro sebe i své nejbližší připravili zdravé a plnohodnotné jídlo.
Cena: 37,90 Kč
Více info na www.menugold.cz
Fotografie
Ohodnoťte recept "Zapečený pilaf s lososem"
Zkuste také
Reklama