Bifteky z králíka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Jarda
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 253×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bifteky z králíka ingredience:
2 králičí hřbety
50g sádla
50g másla
1 lžíce oleje
1 cibule
1 lžička mouky
pepř
sůl
Bifteky z králíka postup:
Maso ze hřbetů opatrně sejmeme, okrájíme na silnější plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme, proložíme plátky cibule a zakapeme olejem. Necháme v chladu uležet. Pak cibuli odstraníme, maso opečeme v rozpáleném sádle. Opečené bifteky vložíme do nahřáté misky a uchováme v teple. Do šťávy přidáme máslo a mouku. Podlijeme a krátce provaříme. Podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bifteky z králíka"
Zkuste také
Reklama