Bažant na slanině
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: janka
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 821×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bažant na slanině ingredience:
1 bažant
slanina
kousek másla
1 větší cibule
sůl, pepř
vývar na podlévání
Bažant na slanině postup:
Očištěného bažanta prošpikujeme na hranolky nakrájenou slaninou, osolíme, opepříme a dáme na pekáč. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmažíme na másle a přidáme k bažantovi. Zbytek slaniny pokrájíme a přidáme do pekáče. Pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podléváme vývarem. Při pečení bažanta obracíme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bažant na slanině"
Zkuste také
Reklama