Králík na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 584×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Králík na víně ingredience:
Mladý králík, 4 lžíce másla, 3 lžíce oleje, větší cibule, 2dl vývaru z masoxu, 3dl červeného vína, lžíce kečupu, lžíce polohrubé mouka, lžička majoránky, sůl
Králík na víně postup:
Očištěného králíka rozdělíme na porce, opláchneme, osušíme a osolíme. V kastrolu na oleji smícháme s polovinou dávky másla necháme zpěnit cibuli. Přidáme porce králíka, opečeme je, podlijeme vývarem a dusíme skoro doměkka. Potom maso zalijeme vínem, přidáme kečup, majoránku, zahustíme změklým máslem smíchaným s moukou a dobře provaříme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Králík na víně"
Zkuste také
Reklama