Sekané řízečky z králíka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 904×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Sekané řízečky z králíka ingredience:
Králičí předek, vejce, 300g tučného veprového masa, 2 žemle, sůl, pepř, špetka květu, 1dl mléka na namočení žemlí, olej na opékání, 2 lžíce másla na omaštění
Mouka, vejce, strouhanka na obalení
Sekané řízečky z králíka postup:
Králičí předek v osolené vodě uvaříme dopoloměkka. Maso z kostí obereme a semeleme je spolu s vepřovým masem a v mléce namočenými, vymačkanými žemlemi. Přidáme vejce, sůl, koření a promícháme. Směs dobře propracujeme, tvoříme karbanátky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance a opékáme na rozehřátém tuku.Fotografie
Ohodnoťte recept "Sekané řízečky z králíka"
Zkuste také
Reklama