Králík v česnekové omáčce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Jana Sedliačiková
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 236×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Králík v česnekové omáčce ingredience:
1 králík,zakysaná smetana ,hladká mouka 10dkg,celý pepř 5kuliček,nové koření 5kuliček,bobkový list 4,sůl,česnek větší palička,majoránka asi jedna kávová lžička,a stejně mletý pepř,2lžičky oleje,5dkg másla.
Králík v česnekové omáčce postup:
Rozporcovaného králíka dáme vařit s celým pepřem,novým kořeníma bobkový list,osolíme,do misky dáme rozdrcený česnek,mojoránku,mletý pepř,trochu soli a zakápneme 2lžičkami oleje,dobře promíchámea necháme luhovat.Uvařeného králíka a koření vyndáme ,vývar zahustíme moukou se zakysanou smetanou,přidáme česnek s kořením podle chuti osolíme a provaříme,do hotové omáčky dáme obrané maso z králíka a asi 5dkg másla.Omáčka je krémová trochu nakyslé chuti a česneku.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Králík v česnekové omáčce"
Zkuste také
Reklama