Králík na cibuli
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 695×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Králík na cibuli ingredience:
Hřbet a zadní běhny z mladého králíka, 80g slaniny, chlebová kůra, mletý pepř, bobkový list, tymián, sůl, cibule, 2dl piva
Králík na cibuli postup:
Drobně rozkrájenou cibuli osmažíme na slanině, přidáme porci králíka, osolíme, přidáme ostatní koření a králíka po všech stranách opečeme. Potom mírně podlijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhanou chlebovou kůrou rozmíchanou v pivu a ještě povaříme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Králík na cibuli"
Zkuste také
Reklama