Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Kančí guláš

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Kančí guláš ingredience:

Kančí maso....spodní kýta,cibule,3 velké stroužky česneku,sůl,pepř,gulášové koření,pálivá paprika,divoké koření,rozmarýn,vinný ocet,hladká mouka,mléko

Kančí guláš postup:

Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým kořením a špetkou rozmarýnu....opékáme...maso pustí šťávu...polijeme vinným octem...podlijeme horkou vodou...a přídáme 3 stroužky nakrájeného česneku.Maso dusíme do měka.Já to dělám v tlakovém hrnci.Když je maso měkké,vývar zalijeme asi 2dcl mléka ve kterém jsem rozkvrdlali 2 lžíce hladké mouky.Kdo má rád hustčí omáčku,může dát mouky víc...ale potlačí pak chuť vývaru.Omáčku ještě můžeme přisolit podle chuti.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Kančí guláš"

Stav hlasování: 2.6/5 (293 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zvěřina

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci