Slepičí vývar s masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 764×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Slepičí vývar s masem ingredience:
1/2 slepice, 2 litry vody, 1 cibule, 1 lžička vegety, petrželová nať
Slepičí vývar s masem postup:
Do studené vody vložíme důkladně opranou slepičí půlku, oloupanou a rozpůlenou cibuli a vegetu. Zvolna vaříme asi 90 minut. Pak maso vyjmeme, polévku zcedíme a vykoštěné a pokrájené maso vrátíme zpět. Slepičí vývar s masem podáváme s nudlemi. Před podáváním přidáme petrželovou nať.Fotografie
Ohodnoťte recept "Slepičí vývar s masem"
Zkuste také
Reklama