Vídeňské telecí řízky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 182×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vídeňské telecí řízky ingredience:
4 telecí řízky, 4 lžíce hladké mouky, 2 vejce, strouhanku na obalení, sůl, vepřové sádlo na smažení, 4 plátky citrónu
Vídeňské telecí řízky postup:
Telecí řízky naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Posypeme je moukou, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Obal má být zcela uzavřen. Připravené řízky vkládáme do rozehřátého sádla a nádobu, ve které je smažíme dozlatova.Usmažené řízečky necháme okapat, doplníme máslem a ozdobíme citrónem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vídeňské telecí řízky"
Zkuste také
Reklama