Kuřecí vývar
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Matěj
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 17 119×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuřecí vývar ingredience:
1/2 menšího kuřete
2 mrkve
2 petržele
1 cibule
hrst petržele
1/2 hlávky květáku
Kuřecí vývar postup:
Kuře dáme do hrnce. Mrkev, petržel a květák očistíme, přepůlíme a dáme k masu, cibuli očistíme a přidáme také do hrnce. Osolíme, zalijeme vodou a vaříme asi do měkka. Pak polévku přecedíme. Maso obereme a vložíme do polévky. Zeleninu nakrájíme na malé kousky a vrátíme také do polévky. Přidáme nasekanou petrželku a podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuřecí vývar"
Zkuste také
Reklama