Gulášová polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Jarmila
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 515×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Gulášová polévka ingredience:
200g hovězího masa
2 cibule
1 červená paprika
1l vývaru
2 lžíce rajského protlaku
sůl, pepř, mletá sladká paprika
olej
instantní jíška
Gulášová polévka postup:
V hrnci na oleji osmažíme nakrájenou cibuli s paprikou. Přidáme mletou papriku a na kostičky nakrájené maso. Osolíme a opepříme. Přidáme trošku vývaru a rajský protlak. Promícháme a dolijeme zbytek vývaru. Vaříme dokud není maso měkké.Hotovou polévku zahustíme jíškou. Krátce povaříme a podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Gulášová polévka"
Zkuste také
Reklama