Plzeňský guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 793×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plzeňský guláš ingredience:
600 g hovězí kližky
250 g cibule
1 stroužek česneku
15 g mleté papriky
3 dl vývaru
25 g hladké mouky
50 g slaniny
60 g nakládané kapie a celeru
2 vařená vejce
olej
sůl
mletý pepř
Plzeňský guláš postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli do zlatohněda. Zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl, podlijeme vývarem a dusíme. Hotový guláš podle potřeby zahustíme chlebovou střídkou. Nakrájenou slaninu orestujeme, přidáme nakrájené kapie a celer, prohřejeme a směsí a vejci zdobíme porce guláše.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plzeňský guláš"
Zkuste také
Reklama