Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Plzeňský guláš

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lenka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Plzeňský guláš ingredience:

600 g hovězí kližky
250 g cibule
1 stroužek česneku
15 g mleté papriky
3 dl vývaru
25 g hladké mouky
50 g slaniny
60 g nakládané kapie a celeru
2 vařená vejce
olej
sůl
mletý pepř

Plzeňský guláš postup:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli do zlatohněda. Zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl, podlijeme vývarem a dusíme. Hotový guláš podle potřeby zahustíme chlebovou střídkou. Nakrájenou slaninu orestujeme, přidáme nakrájené kapie a celer, prohřejeme a směsí a vejci zdobíme porce guláše.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Plzeňský guláš"

Stav hlasování: 2.3/5 (70 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Plzeňský guláš ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci