Hovězí maso (celkem 98)
Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou
Hovězí maso → Panenku nakrájíme na špalíky cca 3 cm silné, osolíme, potřeme olivovým olejem. Špalíky zavineme do plátků slaniny, převážeme přírodním provázkem, přidáme zašpičatělou větvičku rozm ... Pokračovat »
Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem
Hovězí maso → Z okořeněného masa vytvarujeme burgery, potřeme trochou oleje, grilujeme 3 minuty z jedné strany, obrátíme, přiložíme sýr a grilujeme z druhé strany. Těsně před dokončením opečeme ... Pokračovat »
""Doopravdy"" pravý guláš
Hovězí maso → Na másle osmahneme na jemno nakrájenou cibuli,při zlatávé barvě na ní nasypeme na drobné kousky nakrájené maso a necháme opéci,zalijeme trochou vývaru,přidáme sůl papriku, majoránk ... Pokračovat »
Závitky se sardelovou pastou
Hovězí maso → Hovězí plátky očistěte a pořádně naklepejte. Z jedné strany je pak pomažte sardelovou pastou. Tu buď koupíte v tubě v obchodě, nebo si ji můžete vyrobit rozemletím sardelek (v obch ... Pokračovat »
Carpaccio - Hovězí
Hovězí maso → 1. Rukolu opláchneme a necháme okapat. 2. Na pracovní desku natáhneme 30 cm potravinářské fólie. Na ni položíme medajlonek masa, zakryjeme druhým kusem fólie a opatrně, hladkou st ... Pokračovat »
Hovězí kostky na víně
Hovězí maso → Hovězí maso nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme. Na rozpáleným sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a ze všech stran maso osmažíme. Přidáme nakrájený česnek, kečup ... Pokračovat »
Nadívané hovězí
Hovězí maso → Maso lehce naklepeme,osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampiony, na hrubo nastrouhanou mrkev a hrášek. Podusíme do měkka, osolíme a ... Pokračovat »
Srdcový guláš
Hovězí maso → Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Drobně pokrájené cibule osmahneme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka ... Pokračovat »
Nudle s hovězím masem
Hovězí maso → Nudle nalámeme na kratší kusy, vložíme do hrnce s vařící vodou a necháme v ní asi 5 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibulku nakrájíme na kolečka, maso na nudl ... Pokračovat »
Pravý biftek
Hovězí maso → Maso ze svíčkové nakrájíme na silné plátky 4 cm, mírně naklepeme a plátek tak zvětšíme a snížíme. Poté maso jen osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji ... Pokračovat »
Falešná argentinská roláda
Hovězí maso → Plát masa mírně naklepeme,osolíme, opepříme, posypeme argentinským kořením, potřeme hořčicí, položíme plátek sýra, slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, papriku a navrch opět plát ... Pokračovat »
Masová hnízdečka
Hovězí maso → Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a z každé strany zprudka opečeme na oleji. Pak na každý plátek masa rozklepneme vejce a na mírném ohni necháme dojít. Ke konci va ... Pokračovat »
Guláš podle Martina
Hovězí maso → Maso nakrájíme na stejné kousky, cibuli nakrájíme na větší kostky. Na troše oleje osmažíme cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme maso a grilovací koření. Necháme na prudkém ohni ... Pokračovat »
Hovězí závitek
Hovězí maso → Plátky masa na okrajích nařízneme a dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Na části sádla osmahneme polovinu drobně nakrájené cibule dozlatova, přidáme na kostky nakrájený šunkový sa ... Pokračovat »
Bifteky jinak
Hovězí maso → Maso nakrájíme na silnější plátky ,osolíme, opepříme, naklepeme. Do kastrolu dáme olej , vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli , opět maso a stř ... Pokračovat »
Steak ze svíčkové
Hovězí maso → Plátky masa opepříme. Na pánev nalijeme olivový olej, necháme ho rozpálit. Do rozpáleného oleje vložíme plátky masa a pečeme z každé strany 2-4 minuty (záleží jak máme silný plát m ... Pokračovat »
Mňamkové kotletky
Hovězí maso → Kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a zprudka opečeme, potom kotlety vyjmeme a na tuku z kotlet opečeme nakrájenou cibuli, pokrájené žampiony a lehce pod ... Pokračovat »
Hovězí kapsa
Hovězí maso → Plátky ze strany prořízneme, naklepeme, vnitřky vysypeme koriandrem, vložíme 1/2 feferonky, plátek sýra, česnek a kousek slaniny, sepneme párátke a na rozpáleném oleji necháme z ob ... Pokračovat »
Roštěnka na minutku
Hovězí maso → Na pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje. Roštěnku opepříme a na pánvi pečeme jako steak.Z každé strany zhruba 4 minuty (záleží jak máme silný plátek). Po usmažení přendáme na t ... Pokračovat »
Hovězí pečeně
Hovězí maso → Hovězí maso omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou. Potřeme marinádou ze sušené hořčice, dijonské hořčice, pepře a trošky oleje. Zprudka ho opečeme na trošce oleje. Vyjmeme, do z ... Pokračovat »