Debrecinské plněné roštěnky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 807×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Debrecinské plněné roštěnky ingredience:
4 plátky roštěnce, sůl, pepř, 2 lžičky oleje
Náplň: 2 středně velké sterilované okurky, 8 sterilovaných žampionů, 4 plátky debrecinské pečeně
Debrecinské plněné roštěnky postup:
Roštěnky zlehka naklepeme a potom do každé prořízneme kapsu. Sterilované okurky a žampiony nadrobno nakrájíme, zabalíme do plátku debrecínky a balíčky vložíme do kapes.Roštěnky párátkem uzavřeme, osolíme a opepříme. Pak je na oleji po obou stranách zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Debrecinské plněné roštěnky"
Zkuste také
Reklama