Znojemský guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Vlastička
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 759×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Znojemský guláš ingredience:
500g hovězího masa na guláš
2 velké cibule
sůl, pepř, mletá sladká paprika
1 malá misky nakrájených terilizovaných okurek
olej
hladká mouka na zahuštění
Znojemský guláš postup:
Do hrnce nalijeme olej. Cibule nakrájíme na jemno a dáme smažit na olej. Maso nakrájíme na kostičky a když je cibulka zezlátlá, přidáme maso. Restujeme. Zhnědlé maso osolíme, opepříme a zaprášíme paprikou. Zalijeme vodou a vaříme skoro do měkka. Ke konci vaření přidáme do guláše nakrájené okurky. Hotovou omáčku (když je maso měkké) zahustíme trochou hladké mouky rozšlehanou v troše vody.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Znojemský guláš"
Zkuste také
Reklama