Dnes je Neděle 24.11.2024 a svátek má Emílie | V databázi máme 4 808 receptů


Moravský vrabec

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Moravský vrabec ingredience:

600g vepřové plece, sůl, 1 lžička drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 1 cibule

Moravský vrabec postup:

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme odležet. Maso dáme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Moravský vrabec"

Stav hlasování: 2.8/5 (131 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Moravský vrabec ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci