Moravský vrabec
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 419×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Moravský vrabec ingredience:
600g vepřové plece, sůl, 1 lžička drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 1 cibule
Moravský vrabec postup:
Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme odležet. Maso dáme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka.Fotografie
Ohodnoťte recept "Moravský vrabec"
Zkuste také
Reklama