Zelňáky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Růža
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 194×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zelňáky ingredience:
1 balení kysaného zelí
asi 3 lžíce škvarek
trocha hladké mouky
trocha mléka
sůl, kmín
Zelňáky postup:
Do mísy dáme zelí i s nálevem, přidáme škvarky, asi 3 lžíce mléka a podle hustoty přidáme hladkou mouku. Těsto musí být tužší. Z těsta tvoříme malé placky, které klademe na plech vyložením papírem na pečení a pečeme v předehřáté troubě při 200C asi 30 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zelňáky"
Zkuste také
Reklama