Sekanice
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: jarda
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 16 687×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Sekanice ingredience:
1/2 veky
10 vajec
500g uvařeného uzeného masa,
200g uvařeného vepřového masa
majoránka
sůl, pepř
3 stroužky česneku
Sekanice postup:
Maso nakrájíme na kostičky. Přidáme nakrájenou veku, žloutky, osolíme, opepříme, dochutíme majoránkou a prolisovaným česnekem. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Přendáme na plech vymazaný olejem a vysypaný strouhankou a dáme péct.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Sekanice"
Zkuste také
Reklama