Bramborák na plech
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: lili
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 26 117×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborák na plech ingredience:
500ml mléka
500g hrubé mouky
6 velkých syrových brambor
1 větší cibule
1 hlavička česneku
1 vejce
50g droždí
sůl
pepř
majoránka
1 sádlo
Bramborák na plech postup:
Do mísy nasypeme mouku, uděláme v ní důlek, do kterého nadrobíme droždí, zalijeme trochou vlažného mléka a necháme vykynout. Přidáme vejce, nastrouhané brambory, pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, rozpuštěné sádlo, sůl, pepř a majoránku. Vše promícháme a necháme ještě krátce kynout.Po vykynutí přendáme na plech a dáme asi na hodinu péct do předehřáté trouby.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bramborák na plech"
Zkuste také
Reklama