Kovbojské fazole
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Romana Važanská-Rubášová
před osmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 372×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kovbojské fazole ingredience:
1 cibule
asi 100 g anglické slaniny
2 nohy pikantní klobásy
1 plechovka červených fazolí
1 plechovka čili fazolí
2 - 3 lžíce pikantního kečupu
1 bílá paprika
1 kapie
sůl, pepř, česnek podle chuti
olej
Kovbojské fazole postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slaninu, pak nakrájenou klobásu , opečeme a přidáme nakrájené papriky , nakonec čili fazole a červené fazole propláchnuté. Dochutíme kořením a kečupem. Podáváme s chlebem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kovbojské fazole"
Zkuste také
Reklama