Velikonoční nádivka s uzeným masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Lucka
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 48 407×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Velikonoční nádivka s uzeným masem ingredience:
700g uzeného masa
4 vejce
6 rohlíků (nejlépe z druhého dne)
300-400ml mléka
pepř, sůl
muškátový květ
100g másla
Velikonoční nádivka s uzeným masem postup:
Maso nakrájíme. Vejce rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Rohlíky nakrájíme a zalijeme mlékem. Potom je mírně vymačkáme a přebytečné mléko slijeme. Maso smícháme s rohlíky, osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým květem. Z bílků vyšleháme sníh. Máslo rozpustíme. Všechny suroviny smícháme. Pečeme při 180C asi 20 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Velikonoční nádivka s uzeným masem"
Zkuste také
Reklama