Zelnáky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 374×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zelnáky ingredience:
2 varene brambory
500 g kysaneho zeli
120 g slaniny
1 cibule
spetka soli a pepre
spetka majonezy
120 g klobasy
Testo :
250 g 100 % ztuzeneho tuku
400 g hladke mouky
200 ml studene vody
Zelnáky postup:
Brambory nastrouhame a smichame je s vymackanym zelim.Pridame nadrobno pokrajenou a osmazenou slaninu,cibuli a klobasu.
Okorenime,promichame a nechame vychladnout.
Mezitim pripravime testo.
Tuk nastrouhame a s ostatnimi surovinami vypracujeme.
Testo vyvalime a pokrajime na ctverecky.
Na kazdy dame lzicku naplne,zabalime a vytvarujeme bochanky.
Peceme v rozehrate troube.
Doba pripravy : hodina
Pocet kusu : 20
Orientacni cena : 100,-
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zelnáky"
Zkuste také
Reklama