Čočka nakyselo
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: věruš
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 65 358×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čočka nakyselo ingredience:
500g čočky
3 lžíce tuku
ocet
1 větší cibule
sůl, cukr
jíška
Čočka nakyselo postup:
Čočku propláchneme a namočíme. Až nabobtná, tak ji uvaříme doměkka v osolené vodě.Na tuku osmažíme dozlatova cibuli, nakrájenou na drobné kostičky.Ke konci vaření čočku okyselíme octem, dochutíme solí a cukrem. Přimícháme do ní osmaženou cibuli a nakonec zahustíme jíškou. Podáváme s osmaženým uzeným masem, volským okem a kyselou okurkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Čočka nakyselo"
Zkuste také
Reklama