Bramborové halušky se zelím a cizrnou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Pavlína
před pěti roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 300×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborové halušky se zelím a cizrnou ingredience:
400 g těsta na bramborové halušky
200 g cizrny Menu Gold
600 g kysaného zelí
100 g cibule
30 g smažené cibule
60 g slunečnicového oleje
špetka soli a mletého pepře
Bramborové halušky se zelím a cizrnou postup:
Bramborové těsto na halušky smícháme s vodou a tvoříme halušky pomocí síta neboprkénka a nože. Vhazujeme přímo do vroucí osolené vody. Na oleji osmažíme na kostičky
nakrájenou cibuli, přidáme halušky a předem uvařenou cizrnu, vše krátce orestujeme a
dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme kysané zelí a ještě chvíli restujeme.
Podáváme s osmaženou cibulkou.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Bramborové halušky se zelím a cizrnou"
Zkuste také
Reklama