Zelnačka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Viktorka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 070×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zelnačka ingredience:
Bílé kysané zelí
6 brambor
klobása
sůl , mouka
smetana
2 cibulky
olej
polévkové koření
Zelnačka postup:
Dáme vařit zelí a zvlášt brambory. Měkké brambory a uvařené zelí dáme dohromady. Nakrájenou klobásu na kostičky přidáme do hrnce.Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova přidáme mouku a za stálého míchání uděláme řidkou jíšku do zlatova a poté za stálého míchání ji vléváme do polévky.Chvíli povaříme a okořeníme solí a polévkovým koření za stáleho míchání vléváme smetanu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zelnačka"
Zkuste také
Reklama