Zapečené řízečky z mletého masa
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: NIkča
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 538×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené řízečky z mletého masa ingredience:
500g mletého masa
1 vejce
sůl, pepř, majoránka, mletá sladká paprika
2 lžíce strouhanky
Lžíce solamylu
Plátkový sýr
hladká mouka
Zapečené řízečky z mletého masa postup:
Mleté maso osolíme, opepříme, zaprášíme majoránkou a paprikou. Přidáme vejce, solamyl a strouhanku. Směs pořádně promícháme a tvoříme malé řízečky, které obalíme v hladké mouce a přendáme do vymazané zapékací mísy. Zakapeme trošku olejem a dáme péct asi na 20 minut. Přeléváme vypeklou šťávou. Při podávání dáme na každý řízeček plátek sýra.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené řízečky z mletého masa "
Zkuste také
Reklama