Holandský řízek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Sofí
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 22 224×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Holandský řízek ingredience:
500g mletého masa
150g tvrdého sýra
nasekaná petrželová nať
1 vejce
sůl
pepř
hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení
tuk na smažení
Holandský řízek postup:
Maso osolíme a opepříme, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, petrželovou nať a promícháme. Z masa tvoříme placky, které obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance,smažíme na rozpáleném tuku z obou stran dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Holandský řízek"
Zkuste také
Reklama