Zapečené mleté maso na zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Jana S.2
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 21 265×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené mleté maso na zelí ingredience:
1 sladkokyselé bílé zelí
500g mletého masa
sůl, pepř
1,5 kelímku zakysané smetany
5 polévkových lžic kečupu
Zapečené mleté maso na zelí postup:
Polovinu scezeného zelí dáme do zapékací mísy, na něj rozprostřeme mleté maso ochucené solí a pepřem. Zakryjeme zbytkem zelí. Povrch polijeme smetanou smíchanou s kečupem. Dáme péct do předehřáté trouby.Pečeme asi 60 min při 200C.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené mleté maso na zelí"
Zkuste také
Reklama