Zapečené mleté maso s rýží a se zelím
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Macrelka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 374×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené mleté maso s rýží a se zelím ingredience:
500g mletého masa
sůl, pepř, koření na mleté maso
1 balení kysaného zelí
2 cibule
2 pytlíky rýže
1 sladká smetana
Zapečené mleté maso s rýží a se zelím postup:
Cibuli nakrájíme a orestujeme na ní mleté maso. Osolíme, opepříme, přidáme koření na mleté maso a dusíme do měkka.Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka.
Na druhé cibuli orestujeme pokrájené zelí.
Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno dáme polovinu kysaného zelí, na to rýži, mleté maso a druhou polovinu zelí.
Ve vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené mleté maso s rýží a se zelím"
Zkuste také
Reklama