Zapečené houby po francouzsku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 12 676×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené houby po francouzsku ingredience:
10 brambor, 1 hrnek nakrájených hub, 2 hrnky mléka, 3 vejce, 2 lžíce oleje, 1 cibule, pepř, sůl
Zapečené houby po francouzsku postup:
Brambory nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě. Houby podusíme na cibulce, dvě vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na plátky. Do vymazaného pekáče vkládáme vrstvu brambor, hub, vajec a nakonec zase brambor, opepříme, pokapeme olejem, dáme 15 minut péct, potom brambory polijeme vejce rozšlehaným v mléce a dopečeme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Zapečené houby po francouzsku"
Zkuste také
Reklama