Rošťáci
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 845×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rošťáci ingredience:
4 kotlety, sůl, 2 vejce, 5 stroužků česneku, 2 lžíce solamylu, horčice, pepř, magi, worchestr
Rošťáci postup:
Z vajec, česneku, solamylu, hořčice, pepře, soli, magi a worchestru připravíme směs, do které přes noc naložíme kotlety. Druhý den smažíme na oleji.Fotografie
Ohodnoťte recept "Rošťáci"
Zkuste také
Reklama