Zapečená treska
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Zuzana
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 20 661×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečená treska ingredience:
4 plátky tresky
2 lžíce másla
1 citron
2 rajčata
sůl, pepř
nasekané bylinky
Zapečená treska postup:
Zapékací mísu vymažeme máslem. Na dno položíme plátky tresky. Zakapeme citronem, osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky. Rajčata omyjeme, pokrájíme na plátky a rozprostřeme na rybu. V předehřáté troubě pečeme asi 30 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečená treska"
Zkuste také
Reklama