Recepty - Ryby (celkem 124)
Zapečený pilaf s lososem
Ryby sladkovodní i mořské → Do hrnce s vodou přidáme olej, sůl, smetanu a vsypeme pilaf. Vaříme 10 minut, poté necháme dojít pod pokličkou. Do vychladlé směsi přidáme nastrouhaný sýr, promícháme a poklademe n ... Pokračovat »
Pusíkuv hamburger
Recepty - Ryby → Osmažíme rybí prsty do zlatova . Jednu polovinu žemle potřeme majonézou a tu druhou kečupem nebo tu druhou polovinu můžem také potřít podle chuti hořticí .Kečupovou nebo hořčično ... Pokračovat »
candát
Ryby sladkovodní i mořské → porce osolíme a opepříme, obalíme v mouce a smažíme ... Pokračovat »
Gratinovaný losos
Ryby sladkovodní i mořské → Lososa ochutíme soli a pepřem. Dáme na plech na pečící papír. Všechny suroviny společně umixujeme v mixéru do hladké hmoty. Tuto směs naneseme do jednotlivé porce ryby a dáme zapé ... Pokračovat »
Losos s hořčičnou omáčkou
Ryby sladkovodní i mořské → Lososa nakrájíme, osolíme, opepříme.Vložíme do rozehřátého oleje a opékáme po obou stranách doměkka. Odložíme na teplé místo. Do použitého oleje přidáme hladkou mouku a připravíme ... Pokračovat »
Pečený kapr
Ryby sladkovodní i mořské → Porce kapra mírně osolíme, opepříme a položíme do pekáče. Na kapra neneseme máslo. Mírně podlijeme vodou a dáme péct v otevřeném pekáči do rozpálené trouby. ... Pokračovat »
Lahodné filé
Ryby sladkovodní i mořské → Cibuli nakrájíme na kostičky , osmažíme, poprášíme moukou, přidáme papriku, nakrájená rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme. Osolíme podle chuti. Filé pokapeme citrónovou š ... Pokračovat »
Pečený losos
Ryby sladkovodní i mořské → Lososa umyjeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Dáme lososa na plech, podlijeme malým množstvím oleje a pečeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na kousky nakráj ... Pokračovat »
Pikantní krevety s česnekovým máslem
Jiné mořské potvůrky → Česnek nasekáme na jemno a na rozpáleném másle krátce orestujeme. Přidáme krevety a podusíme. Osolíme, opepříme, zakapeme šery a posypeme nasekaným koprem. Podáváme. ... Pokračovat »
Filé po italsku
Ryby sladkovodní i mořské → Zapékací mísu vymažeme olejem. Každou porci filé si osolíme a zabalíme do dvou plátků anglické slaniny a dáme doprostřed mísy. Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kousky, roz ... Pokračovat »
Balíčky se sušenou treskou
Ryby sladkovodní i mořské → Čekanku a brokolici očistěte, odkrojte u obou tuhé stonky. Brokolici rozeberte na růžičky, které uvařte v dostatečném množství vody. Listy čekanky nakrájejte na proužky a orestujte ... Pokračovat »
Brambory v alobalu s lososem a jogurtem
Ryby sladkovodní i mořské → Brambory pečlivě omyjte, zabalte je do alobalu a dejte na 45 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Z filetu lososa odstraňte kosti, uvařte ho na páře a nakonec osolte. Rozevře ... Pokračovat »
Steak z tuňáka
Ryby sladkovodní i mořské → Olej smíchaný s kořenicí směsí nalijte do mikrotenového sáčku, vložte do něj očištěné steaky a nechte 2 hodiny marinovat. Steaky grilujte po obou stranách necelé 2 minuty za občasn ... Pokračovat »
vánoční kapr
Ryby sladkovodní i mořské → kapra rozpůlíme a nakrájíme na štráfky široké asi 4cm.skládáme je do misky,pokapeme olejem a přidáme polámaný bobkový list a nové koření(na každý kousek 1kuličku nového koření a ko ... Pokračovat »
Steak z tuňáka
Ryby sladkovodní i mořské → Limetku důkladně opláchneme, kůru nastrouháme a z limetky vymačkáme šťávu. Dáme do mísy, přidáme olivový olej a šťávu z limetky. Tuňáka osolíme, opepříme z obou stran a necháme v ... Pokračovat »
Filé se špenátem
Recepty - Ryby → Na pánev na olej dáme filé, posolíme, popepříme a zvolna dusíme. Filé obracíme, měkké, vyjmeme na talíř .Připravime špenát, přidáme nasekaný česnek, lehce posolíme a přilijeme s ... Pokračovat »
Zapečený amur se smetanou
Ryby sladkovodní i mořské → Amura osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Přendáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a dáme péct. Pečeme asi 20 minut. ... Pokračovat »
Přírodní amur
Ryby sladkovodní i mořské → Plátky osolíme,posypeme kořením,pokapeme citronovou šťávou a zakapeme lehce olejem.Poté vložíme na rozpálenou pánev a z každé strany opečeme. ... Pokračovat »
Pečený amur na zelenině
Ryby sladkovodní i mořské → Amura osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou, přendáme do zapékací mísy, zasypeme zeleninou, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme péct do předehřáté trouby do měkka. ... Pokračovat »
Treska na kokosu
Ryby sladkovodní i mořské → Filety tresky osolíme a opepříme.Smícháme si strouhanku s kokosem. Filety obalujeme v hladké mouce, vejci a strouhance s kokosem. Smažíme na oleji. ... Pokračovat »