Telecí kapsy
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 882×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Telecí kapsy ingredience:
4 telecí řízky, sůl, pepř, 1 lžíce hladké mouky, 2 lžíce oleje
Náplň:
40g slaniny, 1 cibule, 200g jater
Telecí kapsy postup:
Rozškvaříme slaninu a zpěníme na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájená játra a podusímel. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme dušenými játry. Přeložíme je na polovinu, mírně stlačíme a upevníme párátky. Osolíme a obalíme v mouce. Naplněné řízky vložýíme do rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Potom je mírně podlijeme a za občasného podlévání zvolna dusíme doměkka.Fotografie
Ohodnoťte recept "Telecí kapsy"
Zkuste také
Reklama