Tatarák
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 97 736×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tatarák ingredience:
300g pravé svíčkové
1 malá cibule
2 stroužky česneku
špetka soli
špetka pepře
1 čajová lžička mleté sladké papriky
1 čajová lžička dijonské hořčice
1 lžíce kečupu
1 lžička sojové omáčky
1 lžička worcesterové omáčky
špetka chilli koření
1 žloutek
Tatarák postup:
Svíčkovou naškrábeme nožem,přendáme do mísy. Osolíme, opepříme. Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisované stroužky česneku, mletou papriku, kečup, sojovou omáčku, worcesterovou omáčku, dijonskou hořčici a chilli koření a žloutek. Promícháme a podáváme s topinkami a česnekem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Tatarák"
Zkuste také
Reklama