Svíčková
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 950×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Svíčková ingredience:
40g másla, 100g kořenové zeleniny, 50g cibule, 40g hladké mouky, 4 zrnka pepře, 3 zrnka nového koření, 1 bobkový list, 1/2l vývaru, citronová šťáva a kůra, sůl, cukr
Svíčková postup:
Na másle osmahneme na kousky nakrájenou zeleninu a cibuli do růžova. Zaprášíme moukou a dále smažíme. Pak zředíme vývarem, přidáme koření a citronovou kůru a 20 minut povaříme. Omáčku i se zeleninou protlačíme cedníkem. Podle chuti osolíme, přisladíme, okyselíme citronem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Svíčková"
Zkuste také
Reklama