Jelení guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: viktor
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 24 015×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jelení guláš ingredience:
jelení maso na guláš
100g sádla
2 velké cibule
sladká mletá paprika
rajský protlak
sůl
koření na zvěřinu
4 stroužky česneku
majoránka
drcený kmín
citrónová kůra
hladká mouka
vývar
Jelení guláš postup:
Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Lehce podlijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Maso nakrájíme na kostky a dáme dusit na cibuli. Přidáme protlak, sůl, koření na zvěřinu, česnek, majoránku, kmín, nastrouhanou kůru z citrónu. Přidáme trochu vývaru (aby bylo maso ponořené) a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme hladkou moukou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jelení guláš"
Zkuste také
Reklama