Šťavnatý guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 372×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Šťavnatý guláš ingredience:
4 lžíce sádla, 4 velké cibule, 600g hovězího masa, 2 lžičky sladké mleté papriky, 1 lžička drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 zelená paprika, 3 rajčata
Šťavnatý guláš postup:
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájené cibule, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, přidáme papriku, kmín, prolisovaný česnek a rajčatový protlak. Zamícháme a dusíme ve vlastní šťávě. Mírně podlijeme a zvolna dusíme téměř doměkka.Pak přidáme nakrájenou papriku, oloupaná rajčata a krátce podusíme.
Šťávu nezahušťujeme, šťávu částečně zahustí větší množství rozdušené cibule.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Šťavnatý guláš"
Zkuste také
Reklama