Anglický biftek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 20 531×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Anglický biftek ingredience:
600g svíčkové
sůl
mletý pepř
2 lžíce oleje
4 vejce
Anglický biftek postup:
Z odblaněné svíčkové nakrájíme bifteky o hmotnosti asi 150g. Hranou ruky je velmi lehce naklepeme, pak je osolíme, opepříme a rukou zakulatíme.Bifteky jemně pokapeme trochou oleje a v chladu necháme hodinu odležet. Po odležení bifteky na zbylém oleji po obou stranách opečeme, snížíme teplotu a ještě krátce zvolna opékáme.
Pak připravíme 4 sázená vejce, osolíme je, okořeníme a na talíři je upravíme na bifteky.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Anglický biftek"
Zkuste také
Reklama