Špíz na meči
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Michala Švarcová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 934×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Špíz na meči ingredience:
600 g mečouna, 2 lžíce olivového oleje, 1 rajče, 1 cibule, 1 zelená paprika, sůl. Omáčka alino: 3 nasekané stroužky česneku, 4 lžíce posekané natě z petrželky, 150 ml panenského olivového oleje, šťáva z jednohu citrónu, sůl
Špíz na meči postup:
Mečouna nakrájíme na kostky (asi 4 cm) a ty dáme do mísy. Posolíme a polijeme olivovým olejem. Rajče, papriku a cibuli nakrájíme na osminky, přidáme k rybě a necháme asi půl hodiny marinovat. Potom kousky ryby napichujeme střídavě se zeleninou na jehly. Grilujeme asi 8 minut. Podáváme polité omáčkou aliño.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Špíz na meči"
Zkuste také
Reklama