Pusíkuv hamburger
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Jana Stejskalová
před osmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 366×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pusíkuv hamburger ingredience:
20 rybích prstů
2 rajčata
4 listy salátu
4 plátky sýra
majonéza
kečup
( může být i hořtice) podle chuti
Pusíkuv hamburger postup:
Osmažíme rybí prsty do zlatova .Jednu polovinu žemle potřeme majonézou a tu druhou kečupem nebo tu druhou polovinu můžem také potřít podle chuti hořticí .Kečupovou nebo hořčičnou polovinu obložíme salátovím listem a plátky rajčat a na druhou polovinu položíme plátky sýra . Narajčata rozložíme 5 rybích prstů a přiklopíme je sýrovou polovinou žemle.
dobrou chuť
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pusíkuv hamburger"
Zkuste také
Reklama