Sekaná
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: David
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 525×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Sekaná ingredience:
500g mleté maso
sůl, pepř, mletá sladká paprika
lžička hořčice
1 vejce
2 lžíce strouhanky
1 cibulka
2 stroužky česneku
lžička dijonské hořčice
alobal
Náplň:
2 natvrdo uvařená vejce
6 plátků slaniny
1 sterilovaná okurka
Sekaná postup:
Mleté maso dáme do mísy, okořeníme solí, pepřem a paprikou.Přidáme vejce, lžičku plnotučné hořčice, na drobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a strouhanku. Pořádně promícháme.Alobal potřeme olejem a z mletého masa na něj uděláme větší placku. Potřeme dijonskou hořčicí. Poklademe plátky anglické slaniny, na půl rozkrájená vejce a rozkrojenou okurku. Zabalíme a necháme v alobalu. Přendáme do zapékací mísy, trochu podlijeme a pečeme při 200C asi 50 minut. Po 30 minutách sundáme alobal a pečeme bez něj.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Sekaná"
Zkuste také
Reklama