Roštěná na česneku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Babča
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 971×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Roštěná na česneku ingredience:
4 plátky roštěnky
1 cibule
3 lžíce másla
sůl, pepř, mletá sladká paprika
3 stroužky česneku
Roštěná na česneku postup:
Plátky masa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zaprášíme paprikou. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a do oleje přidáme nakrájenou cibuli. Osmažíme a maso vrátíme zpět. K masu přidáme nakrájené stroužky česneku a trochu másla. Lehce podlijeme vodou a dusíme doměkka.Na talíři přeléváme maso vypečenou šťávou. Můžeme ji zahustit instantní jíškou, záleží jak kdo má rád.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Roštěná na česneku"
Zkuste také
Reklama