Pstruzi na bazálce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 734×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pstruzi na bazálce ingredience:
4 pstruzi, sůl, drcený kmín, máslo, čerstvá bazalka, petrželka a oregano, kousek libovější anglické slaniny
Pstruzi na bazálce postup:
Ryby omyjeme, osušíme a na jedné straně každé ryby uděláme ostrým nožem čtyři hlubší zářezy.Pstruhy zevnitř osolíme a okmínujeme a do břišní dutiny vložíme po snítce petrželky, oregana a bazalky. K bylinkám vložíme kousek másla.
Do každého zářezu na rybě zasuneme kousek slaniny s lístem bazalky.
Ryby naskládáme do pekáče vymazaného máslem, osolíme, okmínujeme, a na každou položíme malý kousek másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C a pečeme 20 minut.
Podáváme s bramborami a zeleninou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pstruzi na bazálce"
Zkuste také
Reklama