Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Pstruzi na bazálce

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pstruzi na bazálce ingredience:

4 pstruzi, sůl, drcený kmín, máslo, čerstvá bazalka, petrželka a oregano, kousek libovější anglické slaniny

Pstruzi na bazálce postup:

Ryby omyjeme, osušíme a na jedné straně každé ryby uděláme ostrým nožem čtyři hlubší zářezy.
Pstruhy zevnitř osolíme a okmínujeme a do břišní dutiny vložíme po snítce petrželky, oregana a bazalky. K bylinkám vložíme kousek másla.
Do každého zářezu na rybě zasuneme kousek slaniny s lístem bazalky.
Ryby naskládáme do pekáče vymazaného máslem, osolíme, okmínujeme, a na každou položíme malý kousek másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C a pečeme 20 minut.
Podáváme s bramborami a zeleninou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Pstruzi na bazálce"

Stav hlasování: 1.9/5 (11 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pstruzi na bazálce ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci