Mleté bifteky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Andrea
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 682×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Mleté bifteky ingredience:
500 g mletého hovězího masa
3 brambory
2 malé cibule
2 lžíce hořčice
drcený kmín
sůl
6 lžic oleje
lžíce vody
Mleté bifteky postup:
Cibuli a brambory oloupeme, omyjeme a astrouháme.Syrové mleté maso promícháme s nastrouhanými brambory a cibulí, osolíme a okořeníme. Směs důkladně promícháme a naděláme z ní bifteky, které po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji.
Opečené bifteky vložíme asi na 15 minut do trouby předehřáté na 200°C, hned vypneme a bifteky ve vyhřáté troubě necháme dojít.
Podáváme s opečenými bramborami , zeleninou , tatarskou omáčkou , dressingem
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Mleté bifteky"
Zkuste také
Reklama