Přírodní řízek rumunského hraběte
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: mawa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 154×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Přírodní řízek rumunského hraběte ingredience:
4 vepřové řízky 250g
1 vejce
2 lžíce solamylu
smetana
muškátový oříšek
Tatarská omáčka Hellmann´s, česnek, sůl, pepř, bílý jogurt
Přírodní řízek rumunského hraběte postup:
Marinádu připravíme smícháním bílého jogurtu, soli, pepře, česneku, oleje, vejce a solamylu. Řízky naklepeme a naložíme na 30 minut do připravené marinády. Řízky poté opékáme na oleji jako minutku. Podáváme s Tatarská omáčkou, můžeme přidat najemno nastrouhanou salátovou okurku, doplníme chlebem nebo topinkami.Fotografie
Ohodnoťte recept "Přírodní řízek rumunského hraběte"
Zkuste také
Reklama