Rybí filé v kožíšku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 118×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filé v kožíšku ingredience:
1-2 žemle, asi 15 mandlí, 8 porcí pybího filé, sůl, pepř, hladká mouka, 1-2 vejce, olej na smažení
Rybí filé v kožíšku postup:
Žemle z předešlého dne zbavíme kůry a nakrájíme na nudličky. Mandle spaříme, oloupeme a také nakrájíme na tenké nudličky. Rybí filé osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak ho namočíme do rozšlehaných vejcí a obalíme ve směsi nakrájených žemlí a mandlí. Obalené rybí filé vložíme do rozehřátého oleje a samžíme do zlatova.Fotografie
Ohodnoťte recept "Rybí filé v kožíšku"
Zkuste také
Reklama